Inchirieri robe absolvire Brasov

Suntem alaturi de voi pentru cele mai resusite cursuri festive in Brasov, oferindu-va accesoriile indispensabile unei festivitati de absolvire.

Cauti o oferta atractiva pentru inchirieri robe in Brasov? Nimic mai simplu! Orasul Brasov este unul din punctele noastre de lucru.

Ne mandrim cu un numar de peste 80 de festivitati de absolvire organizate numai in cadrul Universitatii Transilvania.

Inchirieri robe absolvire, inchirieri toci absolvire, esarfe personalizate, oferim, flori, diplome, albume de promotie, medalii, trofee, filmare profesionala, fotografiere profesionala, cocktail si multe alte servicii pentru ca tu sa ai parte de o festivitate de absolvire asa cum ai visat.

De asemenea putem organiza sedinte foto, asa cum am mai organizat in Piata Sfatului. Vom face fotografii individuale si de grup, pentru a imortaliza cat mai in detaliu ultimile momente ale studentiei.

Si pentru ca totul sa fie complet, organizam si baluri de absolvire in Brasov. Noi va punem la dispozitie locatiile noastre, pline de rafinament si eleganta.

Nu ezita sa ne contactezi pentru a afla ofertele noastre promotionale cu privire la inchirieri robe absolvire Brasov si organizari baluri de absolvire Brasov.

Contacteaza-ne pentru o prezentare de oferta in detaliu, iar reprezentantul nostru din Brasov, va fi la dispozitia dumneavoastra, oferindu-va totodata consultanta organizatorica de care aveti nevoie, in vederea desfasurarii ireprosabile a ultimului curs din viata de student si anume un curs festiv.

Organizam oriunde pe teritoriul tarii si nu numai, cursuri festive si va punem la dispozitie si serviciul de inchirieri robe absolvire: Brasov, Bucuresti, Iasi, Cluj, Roman, Botosani, Bacau, Focsani, Buzau, Constanta, Sibiu, Galati, Braila, Craiova, etc…

Comments are closed.