Inchirieri robe absolvire Sibiu

Esti pus in situatia organizarii unui curs festiv in Sibiu? Ai nimerit unde trebuia. Firma noastra va pune la dispozitie o gama larga de accesorii indispensabile unei festivitati de absolvire.

Serviciul de inchirieri robe in Sibiu functioneza ireprosabil. Orasul Sibiu este unul din punctele noastre de lucru.

Inchirieri robe absolvire, inchirieri toci absolvire, oferim diplome, flori, medalii, trofee, filmare, Albume foto, fotografiere, cocktail si multe alte servicii pentru ca tu sa te bucuri de o festivitate de absolvire plina de profesionalism.

Va putem pune la dispozitie, ca si loc de desfasurare a festivitatii de absolvire Sala Thalia, un loc plin de rafinament si bun gust, ideal desfasurarii unui curs festiv.

Sala Thalia cuprinde un complex de spatii care pot fi folosite atat pentru concerte si spectacole dar si pentru desfasurarea unui curs festiv. Este situata in centrul orasului , (la doar 20 minute de aeroport ) si poseda un spatiu de parcare generos.

Are o capacitate de 428 de locuri , distribuite pe 3 planuri: parter ( 252 locuri) , etajul I ( 80 de locuri) si etajul II ( 86 de locuri). Spatiul care se afla exact sub Sala Mare pastreaza si scoate in relief zidurile vechi si fundatia Salii Thalia intr-o imbinare reusita dintre trecut si prezent. Cu o capacitate de peste 400 mp sala este un loc ideal pentru amplasarea mesei de Cocktail. Masa organizata de catre personalul calificat al firmei noastre. Aceasta cuprinde: Ornarea masei(husa masa, ornamente fier forjat, ornamente florale, sampanie, piscoturi de sampanie, prajituri diverse, sucuri diverse, pahare servire din stcila, etc. Acest bufet va fi cu servire nelimitata atat pentru absolventi, cat si pentru invitati si profesori.

Nu ezita sa ne contactezi pentru a afla ofertele noastre promotionale cu privire la inchirieri robe absolvire Sibiu.

Contacteaza-ne si reprezentantul nostru din Sibiu va sta la dispozitie pentru a va prezenta oferta de inchirieri robe si organizare festivitati absolvire in detaliu!

Ne prestam serviciile in vederea organizarii unei festivitati de absolvire si pentru inchirieri robe absolvire curs festiv in multe localitati din tara, precum ar fi: Sibiu, Iasi, Bacau, Brasov, Roman, Focsani, Buzau, Constanta, Galati, Braila, Craiova, Bucuresti, Cluj.

Comments are closed.